Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Vuit dies de disbauxa amb el #CarnavalTeQuiero de Ripollet 2020

Imatge 1.
Imatge 1
El Carnaval de Ripollet arriba al seu moment àlgit amb els carnavals infantil, jove i la rua de Carnaval, que serà molt participativa, ja que s'han inscrit 1.600 persones, de 18 comparses. El 2019 van desfilar 1.532 i el 2018 1.266. La novetat principal de la rua d'enguany és la tabalada final amb trompetes dels Rhytm'n'Moyo, amb totes les comparses.
Carnaval, carnaval... #CarnavalTeQuiero
Fins a la sardinada de cloenda de dimecres, es viuran vuit dies de diversió, que, sota el lema #CarnavalTeQuiero, inclou un variat programa d'actes per tots els públics i entitats de la ciutat. Carmen Miranda, la famosa actriu i cantant de samba, que va portar la cultura brasilera arreu del món durant els anys quaranta, és la imatge del Carnaval local d'aquest 2020.

Dimecres, la penjada del Cabraboc va donar el tret de sortida de la celebració del Carnaval a Ripollet. L'acte va estar amenitzat amb la tradicional tabalada a càrrec de Diables de Ripollet i els balls de Gitanes i danses del Cabraboc i la llegenda del Vell i la Vella. Aquesta figura de l'imaginari local, que va ser renovada l'any passat, ha tornat a visitar un any més les escoles de Ripollet. Vegeu les fotos a l'àlbum del Facebook d'InfoRipollet.

Aquest divendres es podran veure les parades guarnides al Mercat Municipal i les cercaviles de les escoles fins a la plaça del Molí, que es consolida com a epicentre del carnaval infantil i juvenil, enguany amb les actuacions de Grimpallunes i Joe Diem. Dissabte la rua arrencarà a les 17.30 de Sarrià de Ter per la rambla de Sant Jordi fins a arribar al parc de Gassó Vargas, cap a les 20 hores, on tindrà lloc la tabalada de comiat. A la nit, el Pavelló Joan Creus acollirà la festa del Carnaval Jove. Dimarts a la tarda hi haurà el Carnaval del Casal d'Avis i dimecres es farà la despenjada del Cabraboc i la sardinada posarà el punt final.

Per últim, destacar que les dues entitats fotogràfiques locals, Acció Fotogràfica Ripollet i AFOCER, organitzen una sortida i un concurs d'Instagram, respectivament. Activitats amb les quals un any més deixaran constància de la màgia, la creativitat i l'alegria del Carnaval de Ripollet.