Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

ERC presenta les seves propostes pel Pla d'Acció Municipal

Imatge 1.
Imatge 1
Esquerra Republicana de Ripollet i Jovent Republicà van presentar divendres les seves 16 mesures de cara al Pla d'Acció Municipal per a la legislatura. A la compareixença, a càrrec del regidor d'ERC a l'Ajuntament, Eugeni Montanuy; la presidenta de la secció local, Lurdes Serra, i Marc Rodrigo en representació de Jovent Republicà, la formació va remarcar que és clau "per a dur a terme polítiques valentes, progressistes i d'esquerres", al sumar majoria amb Decidim.

Des de la formació asseguren que hi ha una "necessitat de Govern" de treballar plegats, i no tanquen la porta a negociar una futura incorporació al govern municipal. Per part de Jovent Republicà, va considerar que "sembla que s'estan fent passos enrere" pel que fa a la integració de la joventut a les activitats fetes a Ripollet, i apunten que exigiran un Pla de joventut i un espai jove a la Torre de l'Argentera.

Les porpostes al PAM inclouen estudiar per millorar el servei de l'OAC, un pla de promoció econòmica per combatre l'atur, un nou sistema de pressupostos participatius, la dinamització del barri de Can Mas, una nova ordenança de civisme, un nou impuls a la taula de diversitat funcional i l'animalista, un estudi específic del casc antic, la creació de nous consells participatius, un pla d'actuació d'educació a 10 anys vista, un pla de mobilitat pel Camí de la Serra, una escola d'escalada i la creació de camins escolars. Jovent Republicà proposa un nou reglament pel nomenclàtor, obrir la Biblioteca Municipal a l'estiu i crear més aules d'estudi reutilitzant altres espais municipals.

JPL