Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Arriba "lallana", una nova manera de teixir la comunicació municipal

Imatge 1.
Imatge 1
Aquest divendres arriba a les llars de Ripollet lallana, la nova revista de l'Ajuntament per conèixer l'oferta mensual d'activitats i serveis de la ciutat.
La publicació desenvolupa el punt fort de l'anterior, l'agenda, i potencia el seu punt feble, la participació. De format més manejable, incrementa la mida de la lletra i la qualitat del paper, per ser més llegible i atractiva. Manté la tirada de 17.000 exemplars i el bustiat a domicili. lallana neix amb l'objectiu de ser útil, interessant, plural i participativa. Duu el nom de la primera fàbrica tèxtil de Ripollet (1846), La Llana, situada al carrer del Padró, 12, davant de l'església, com a reconeixement a la memòria treballadora i de classes populars que identifica Ripollet.

Més que una agenda
lallana va més enllà d'un simple llistat d'actes i serveis, ara més complet i detallat, ja que inclou continguts complementaris: reportatges, entrevistes, columnes i seccions especialitzades, per donar a conèixer les iniciatives, entitats i personalitats locals. A més, compta amb espais per a la participació, a través d'articles per expressar l'opinió, creació i divulgació. Igualment, també ajudarà a recuperar la memòria i la identitat local. En la seva versió en línia disposa de continguts interactius complementaris, que també la fan més accessible. 

Col·laboració de Cosir i xerrar
L'entitat Cosir i xerrar ha col·laborat en la campanya de promoció de la revista. Aquesta trentena de dones, que es reuneixen al Centre Cultural per compartir, són inspiradores per a lallana i representen l'esperit popular d'aquesta, perquè uneixen la part creativa del cosir amb la comunicativa del xerrar.

Continguts de lallana número 1
- Informació d'una setantena d'actes que s'organitzen a Ripollet aquest mes de febrer.
- Reportatge del #CarnavalTeQuiero i entrevistes als Rhythm'n'moyo i a l'artista d'imatgeria festiva Ramon Aumedes.
- Informacions sobre les pròximes Jornades sobre l'aigua pública i la declaració de l'Any Verd.
- Entrevista a la Comissió sortint de la Festa Major.
- Columnes d'opinió del Comitè de Dones i les escoles bressol municipals.
- Secció Fem Memòria sobre la tradició dels Tres Tombs a Ripollet.