Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Societat Coral "El Vallès" reprèn l'Escoleta, amb cursos d'instruments musicals i de coral

Imatge 1.
Imatge 1
La Societat Coral "El Vallès" ha iniciat aquest mes de febrer una oferta de cursos de música en grup d'instrumentals musicals de vent, corda i guitarra i de cant coral. L'objectiu d'aquests d'aquesta Escoleta és que els alumnes que feien música a Ripollet segueixin rebent formació musical.

Des de l'associació, han volgut fomentar les classes en grup i han eliminat les individuals. D'aquesta manera, volen potenciar la socialització de l'activitat musical entre els alumnes. S'han creat tres grups de cors, l'infantil de 4 a 7/8 anys, el de mitjans de 8 a 12 anys i el juvenil amb alumnes de secundària i batxillerat. També han obert un grup de cor tradicional per a adults.

Pel que fa als cursos d'instruments musicals, han creat un grup de guitarres, un de corda, una orquestrina i una banda-xaranga. Els cursos tenen un cost de 110 € a més de la quota anual de soci de l'entitat de 12 €. Si l'alumne a més és menor, l'adult tutor també s'ha de fer soci.

La Societat Coral "El Vallès" desenvolupa la seva activitat a la seva seu en el número 3 de la plaça d'En Clos. Per a més informació i inscripcions es pot contactar a través del correu escolascv@gmail.com o al telèfon 673412144.

Per altra banda, des de l'Ajuntament s'està treballant en una línia d'ajudes mitjançant una subvenció pels estudis de formació musical.

Imatge: Societat Coral El Vallès

FFC