Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Servei Local de teleassistència s'apropa a usuaris i possibles interessats

Imatge 1.
Imatge 1
L'Ajuntament de Ripollet oferirà tres xerrades informatives, dirigides a persones usuàries i familiars, així com aquelles que puguin estar interessades en aquest servei d'atenció a persones en situació de risc.

El Servei Local de Teleassistència és un servei d'atenció domiciliària, les 24 hores del dia i els 365 dies a l'any, que garanteix la seguretat i dona tranquil·litat i acompanyament a les persones que poden estar en situació de risc per factors d'edat, fragilitat, solitud o dependència i, a més, per a detectar situacions d'emergència i donar una resposta immediata. Aquest és un dels serveis bàsics que l'Ajuntament de Ripollet presta, a través d'un conveni amb la Diputació de Barcelona. Actualment, hi ha un total de 1.073 aparells instal·lats al municipi.

Les xerrades programades sobre el servei de teleassistència tindran lloc a diferents espais del municipi, els següents dies:
- Dimarts, 28 de gener, a les 10.30 h, al Centre Cívic de la Mancomunitat (Carrer de Nostra Senyora dels Àngels, 15).
- Dimarts, 4 de febrer, a les 10.30 h, al Casal Municipal d'Avis (carrer del Calvari, 90).
- Dijous, 6 de febrer, a les 10.30 h, a la Biblioteca Municipal (Avinguda de l'Estació, s/n).

La finalitat principal del servei de teleassistència és proporcionar les condicions necessàries perquè les persones grans puguin viure als seus domicilis i es sentin segures. És per això que es vol oferir un bon coneixement del servei a través d'aquestes xerrades. L'objectiu és oferir espais de diàleg perquè les persones usuàries comparteixin experiències, dubtes i suggeriments amb els i les professionals del propi servei.

NdP