Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Biblioteca de Ripollet endega el #RipolletresQuiz a Instagram

Imatge 1.
Imatge 1
Aquest dilluns, 13 de gener, la Biblioteca Municipal de Ripollet ha posat en marxa el #RipolletresQuiz al seu perfil d'Instagram @biblioripollet. Es tracta d'un projecte per a promocionar la col·lecció d'història local a través de les xarxes socials, alhora que difon la història de la ciutat de forma lúdica i cerca complicitats amb els seus usuaris.

Quinzenalment, la Biblioteca Municipal plantejarà dues preguntes relacionades amb la història de Ripollet a les històries de la xarxa social Instagram i els seguidors podran anar jugant i descobrint noves curiositats sobre fets històrics, personatges o indrets de Ripollet. Les solucions de totes les preguntes es podran trobar als llibres de la col·lecció local. Les primeres preguntes ha estat: Quin nom tenia el castell de Ripollet i quants habitants tenia Ripollet l'any 1553.

La Biblioteca disposa d'un fons local de més de 530 documents, entre revistes, llibres, enregistraments sonors i audiovisuals, que parlen de Ripollet o que han estat escrits per autors i autores de Ripollet.

NdP