Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Contractat l'estudi de viabilitat de la construcció del centre residencial per a la gent gran

Imatge 1.
Imatge 1
L'Ajuntament de Ripollet ha contractat l'elaboració d'un estudi de viabilitat de la plataforma de serveis per a la gent gran, que inclou el servei de residència i centre de dia, així com d'altres serveis d'atenció especialitzada. Aquest estudi ha estat adjudicat a l'empresa Dot Management Consultants SL, per un import de 14.750 € i s'espera que estigui enllestit en unes sis setmanes.

L'objectiu del govern municipal és, un cop s'estudiïn les diferents possibilitats quant a la construcció, tipus d'edificació i de gestió de la plataforma de serveis per a la gent gran, és realitzar, durant el 2020, el projecte executiu per tal de licitar, posteriorment, tant la construcció com la seva gestió.

Recordem que el passat 20 de maig de 2019 l'Ajuntament va signar un protocol amb el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, per a la futura construcció i posada en marxa d'un servei de residència assistida amb 100 places, de les quals 80 serien concertades, i un centre de dia amb 32 places, totes elles concertades. Aquest estudi és un pas més cap a la consecució de l'objectiu prioritari del govern municipal de què la residència i el centre de dia per a la gent gran siguin una realitat durant aquest mandat.

Foto: terrenys on s'ha de construir el centre residencial per a la gent gran.

NdP