Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ripollet celebra el Dia de la Biblioteca

Imatge 1.
Imatge 1
El dijous 24 d'octubre l'Espai Maria Aurèlia Capmany s'omplirà d'activitats per als més joves de la casa en motiu del Dia Internacional de la Biblioteca. És el tercer any en el què la Biblioteca de Ripollet se suma a aquesta commemoració; el primer es va cobrir una olivera amb missatges i poemes per crear un gran "Arbre de la saviesa", mentre que l'any passat es va organitzar l'activitat "Jo estimo els llibres", que va omplir l'espai de missatges d'amor cap als llibres, la lectura i les biblioteques.

Enguany, per a celebrar aquest dia, s'organitzaran dues activitats. A partir de les 17 h, hi haurà un espai de contes i jocs amb diferents ambients, per tal d'interactuar amb els llibres i descobrir noves lectures molt interessants. I mitja hora més tard, a partir de les 17.30 h, hi haurà una nova edició de "Dibuixem els llibres d'Hervé Tullet", on es crearà una obra col·lectiva entre tots i totes plena de colors i de formes.

Des de l'any 1997, cada 24 d'octubre es commemora el Dia de la Biblioteca. La iniciativa va sorgir de la Asociación Española de Amigos del Libro Infantil y Juvenil i del Ministeri de Cultura, en record de la destrucció de la Biblioteca Nacional de Sarajevo, incendiada el 1992 durant el conflicte dels Balcans.

JPL / AB