Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

42 entitats i clubs se sumen al manifest "La cultura i l'esport de Ripollet per les llibertats"

Imatge 1.
Imatge 1
Un total de 42 entitats de tota mena (culturals, educatives, esportives i socials) de Ripollet han subscrit el manifest "La cultura i l'esport de Ripollet per les llibertats", en reacció a la sentència del judici del procés. Aquestes associacions i clubs volen "mostrar el rebuig a aquesta sentència perquè és una vulneració de les llibertats personals i col·lectives".

Afirmen al comunicat que "drets bàsics com expressar-se lliurement, de manifestar-se de forma pacífica no són motiu per rebre cap tipus de represàlia, sinó que és la millor de manera de fer avançar la democràcia", i que "la sentència injusta no ajuda a la necessària resolució que reclama Catalunya", mentre fan "una crida a la resolució mitjançant el diàleg". També volen mostrar "la solidaritat" cap a les persones preses i les seves famílies.

Al comunicat es destaca també que els drets civils són "fonamentals" en democràcia, i que la sentència afecta també a "qualsevol qüestionament legítim fet per millorar les condicions de vida de les persones", fet que porta a l'associacionisme ripolletenc a signar aquest comunicat per tal de "seguir treballant per les llibertats".

Podeu veure el comunicat i les entitats i clubs signants a l'arxiu adjunt o a través d'aquest enllaç.

Imatge de recurs de la Marxa per la Llibertat que va passar per Ripollet el divendres 18 d'octubre.

JPL