Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les obres d'urbanització del carrer de Sant Sebastià s'ajornen fins al desembre

Imatge 1.
Imatge 1
Els treballs, que haurien d'haver començat fa unes dues setmanes, van ser ajornats, a l'espera d'un nou estudi que garanteixi el tractament del fibrociment trobat.

L'Ajuntament ha adreçat, a tots els veïns i veïnes afectats, una carta signada per la Tinent d'alcalde d'Urbanisme, Reyes Muñoz, on els informa que s'ha actualitzat el calendari d'execució de les obres d'urbanització d'aquest carrer, en el tram comprès entre els carrers de Lepant i Concòrdia. Així, a l'espera d'actualitzar el projecte, es preveu que les obres es puguin iniciar la primera quinzena de desembre, amb una durada aproximada d'uns sis mesos.

La decisió d'ajornar les obres es va prendre després dels resultats de les anàlisis de les diferents prospeccions fetes al subsòl del carrer, on la quantitat trobada de fibrociment obligava a fer un nou estudi del projecte de les obres, tal com es va informar en el seu moment als veïns i veïnes. Aquest estudi garanteix el tractament del residu amb les màximes garanties de seguretat, prenent les mesures adequades de protecció per a la salut a les persones, tant dels treballadors de l'obra com del veïnatge.

La regidora d'Urbanisme lamenta les molèsties que aquesta situació pugui ocasionar, sent plenament conscients que són unes obres totalment necessàries per a dur a terme en aquest espai. A més, l'Ajuntament resta a la disposició dels veïns i veïnes per a qualsevol informació o suggeriment que tinguin al respecte de l'obra.

NdP