Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ripollet es torna a mullar per l'esclerosi múltiple

Imatge 1.
Imatge 1
L'Ajuntament de Ripollet, a través del Patronat Municipal d'Esports (PAME), s'adhereix, un any més, a la campanya "Mulla't per l'esclerosi múltiple". El pròxim diumenge, 14 de juliol, la nostra piscina, que fa 21 anys que participa en aquesta iniciativa solidària, tornarà a obrir les seves per col·laborar amb la Fundació per l'Esclerosi Múltiple. L'activitat es desenvoluparà a la piscina descoberta de 10.30 h a 19 h i consisteix a nedar els màxims metres possibles, així com recollir fons per a la campanya.

Tots els participants rebran un diploma acreditatiu. A més, a l'entrada de la instal·lació hi haurà un estand on es podran adquirir articles solidaris amb la imatge de la campanya d'enguany. Aquest material ja es pot aconseguir a la consergeria de la piscina coberta.

Tots els fons del Mulla't es destinaran any a lluitar contra aquesta malaltia neurodegenerativa i sense cura també coneguda com la malaltia de les mil cares, que afecta 46.000 persones a tot l'Estat Espanyol. L'esclerosi múltiple afecta de manera diferent a cada persona i molts dels seus símptomes, com la fatiga o el dolor, són invisibles. La Fundació Esclerosi Múltiple treballa per aturar l'impacte de la malaltia a les persones i el seu entorn.

El 'Mulla't per l'esclerosi múltiple' és una acció de sensibilització social i de solidaritat iniciada l'any 1994 per la Fundació Esclerosi Múltiple. Actualment, són més de 600 les piscines que participen en l'esdeveniment.

NdP/A.B.