Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El CAP Pinetons obrirà a la tarda tot l'estiu

Imatge 1.
Imatge 1
El Servei d'Atenció Primària del Vallès Occidental ha informat de la planificació per a aquest estiu als Centres d'Atenció Primària de Ripollet. Després d'un canvi en l'organització en les direccions dels equips, s'ha decidit mantenir obert el CAP Pinetons, tot l'estiu, de 8 a 20 h, a diferència dels anys anteriors, on l'horari era només de matí durant el mes d'agost. El CAP La Farigola, per la seva part, restarà tancat a les tardes, del 29 de juliol al 23 d'agost, ambdós inclosos.

Des de la direcció dels Equips d'Atenció Primària de Ripollet també han assegurat que a partir del 26 d'agost, que augmenta la demanda, es reforçarà el servei al matí a La Farigola i a les tardes a Els Pinetons, garantint l'atenció als usuaris, tant al centre com a domicili.

L'alcalde de Ripollet, José M. Osuna, ha manifestat la seva satisfacció davant aquesta bona notícia, tot recordant que els darrers anys s'ha insistit molt a l'Institut Català de la Salut de la necessitat de no tancar el CAP Pinetons durant l'estiu. Osuna, a més, ha explicat que "continuarem treballant per a aconseguir tant el servei de pediatria al CAP Els Pinetons, com les urgències pediàtriques al CUAP Cerdanyola-Ripollet".