Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquesta setmana és la Japan Week sobre cultura japonesa i el manga

Imatge 1.
Imatge 1
La Regidoria de Joventut i la Biblioteca Municipal han organitzat el cicle d'activitats 'Ikigai, Japan week', amb activitats adreçades a gent jove, del 25 al 28 de juny. Es tracta d'una iniciativa que vol promoure un espai cultural i d'oci per a joves vinculat a la cultura japonesa. "Ikigai" és un concepte japonès vinculat a la raó de viure, les coses importants a la vida, allò que ens fa aixecar al matí, el desig, l'amor i la felicitat. Aquesta és la segona edició d'una setmana temàtica per a joves, que l'any passat es va dedicar al món de Harry Potter.

La Japan Week sorgeix de la bona acceptació que han tingut els tallers de manga organitzats tant des de la biblioteca de Ripollet com des del Kftó del Casal de joves. A més, ambdós equipaments han detectat interès dels joves per aquests temes, fent que es decidís dedicar aquesta setmana a activitats culturals i juvenils vinculades a la cultura japonesa. Les activitats, organitzades amb el suport de la Casa Àsia a Barcelona, començaran el dimarts 25 de juny i finalitzaran el divendres dia 28, amb una festa manga a l'espai M. Aurèlia Capmany.

Programa

Tallers (de 18 a 20 h al casal de joves)
· Dimarts 25: Taller de dibuix manga
· Dimecres 26: Taller de cuina japonesa
· Dijous 27: Taller d'iniciació al japonès
Adreçats a joves a partir de 12 anys. Cal inscripció prèvia: kftoripollet@gmail.com

Festa Manga
Divendres 28 de juny, a l'espai Maria Aurèlia Capmany, a partir de les 19 h. Taller d'origami, taller de cal·ligrafia japonesa, racó de lectura, intercanvi de manga, videojocs i cinema amb la pel·lícula "Your Name", a les 22 h. Aquesta projecció està també inclosa en el cicle de Cinema a la fresca 2019.