Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Arriba la 3a edició de la Festa i la Cursa Solidàries de l'Institut Lluís Companys

Imatge 1.
Imatge 1
El dissabte, 15 de juny, torna la 3a Festa Solidària de l'Institut Lluís Companys, que coincidirà amb la Cursa Solidària impulsada per l'Institut, una trobada que aspira a obrir-se a tota la població de Ripollet oferint activitats per a totes les edats.

La jornada començarà amb partidets, lliguetes i concursos a les 10 del matí, coincidint amb la inscripció i check-in de la Cursa Solidària. Aquesta tindrà el seu tret de sortida a les 11:30h a la porta de l'institut i recorrerà el carrer Padró i la Rambla de Sant Jordi fins el carrer Sarrià de Ter, on donarà la volta a la rotonda per tornar al centre pel mateix recorregut. La inscripció d'aquesta cursa costa 5€, que van destinats íntegrament al projecte 'Una onada de petits somriures' de l'Hospital Universitari Parc Taulí.

El projecte de l'hospital té com a objectiu ajudar als nens convalescents i oferir espais més propers i familiars, transformant els espais pediàtrics en un fons marí de fantasia i joc, renovant el mobiliari de les habitacions i integrant jocs i passatemps a les parets i al terra. A més de la cursa, es busca que tothom pugui gaudir d'un dia d'activitats diverses i per això hi haurà jocs, zumba, actuacions dels nostres alumnes voluntaris i d'altres entitats de Ripollet, a més de tallers i un inflable.

A.B.
FOTOS: Institut Lluís Companys