Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Avanç del Ple del 25 de març de 2004

Aquest vespre es porta a aprovació plenària el pressupost de l’Ajuntament de Ripollet del 2004. L’equip de govern tripartit, format pel PSC, CiU i ICV, proposarà un despesa de 19’5 milions d’euros d’ordinari i unes inversions de prop d’1’7 milions, que permetran l'expropiació de l'antic casino, la climatització del PAME i millores en la il·luminació pública, entre d’altres actuacions. Aquesta xifra podria arribar fins als 3’7 milions d’euros, si s'aconsegueixen totes les subvencions que s’han demanat, pels projectes de remodelació de la plaça Pere Quart i el Mercat Municipal o les darreres fases de la rambla Sant Jordi i el parc Mª Lluisa Galobart.

Austeritat
Segons l’equip de govern, el nou pressupost està caracteritzat per l’austeritat i la contenció. La regidora d’Hisenda, Inma Viera, va lamentar, en la roda de premsa prèvia al Ple, la disminució d’ingressos, a causa de la retirada de l’IAE i la disminució de la recaptació a través de les llicències d’obres i l’impost sobre la construcció. No obstant, va destacar que s’ha donat prioritat l’atenció social i que s’ha salvaguardat de la retallada l’esport i la cultura.

La sessió també tractarà l’adhesió de Ripollet a la “Xarxa ciutat i pobles cap a la sostenibilitat” i a l’Associació Catalana de Municipis i Comarques. Finalment, també es discutirà la moció presentada pel CpR, perquè l’Ajuntament doni suport a la “Xarxa solidària contra el tancament d’empreses”.