Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

#26MRipollet Eleccions Municipals 2019: Participació a Ripollet a les 20 h: 61,63 %

Imatge 1.
Imatge 1
La participació de les 20 hores és d'un 61,63 %, segons les dades del segon avanç, facilitades pel Ministeri d'Interior. El 2015, la participació a aquesta hora va ser d'un 57,37%, el que representa un augment de 4,26 punts en aquestes eleccions.

Aquest diumenge, 26 de maig, se celebren les Eleccions Municipals 2019. Un total de 26.998 electors de Ripollet són cridats a les urnes. S'hi presenten un total de set candidatures: Decidim Ripollet, Partit dels Socialistes de Catalunya, Ciutadans, Partit Popular, Esquerra Republicana, Junts per Catalunya i la nova formació SOM Ripollet.
Per saber on votar, consulteu aquest enllaç.

A la localitat, s'hi han abilitat 9 col·legis i 42 meses, integrades per 126 persones, entre presidents i vocals. El consistori hi destinarà un dispositiu format per unes 40 persones entre personal de la Brigada, Policia Local i de l'administració, incloent-hi 17 persones en atur, contractades expressament per fer feines de suport.

Cobertura informativa
Durant la jornada, la web municipal i les xarxes InfoRipollet a Facebook i Twitter realitzaran un seguiment de la participació i dels resultats de l'escrutini. Ripollet Ràdio i el canal de YouTube Ripollet TV oferiran una programació especial a partir de les 20 hores, amb el programa La Nit de les Eleccions, realizat per l'equip d'informatius, amb el suport dels col·laboradors de l'emissora. Enguany tindrà format de magazín i no faltaran les connexions amb els protagonistes polítics i les seves reaccions als resultats.

Ripollet Ràdio
* 91.3 FM
* http://ripolletradio.cat

Ripollet TV https://www.youtube.com/user/RipolletTV

Xarxes socials Facebook i Twitter @RipolletRadio @InfoRipollet