Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'AMPA de l'Escola Escursell prepara accions de protesta pel tancament de la línia de P3

Imatge 1.
Imatge 1
El passat dijous, dia 16, Jesús Viñas, director dels Serveis Territorials d'Educació del Vallès Occidental, es va reunir amb el Consell Escolar Municipal de Ripollet per anunciar el tancament d'una de les dues línies de P3 de l'escola Escursell. Aquest fet ha provocat una important reacció per part del professorat, l'AMPA i l'equip directiu, que estan posant en marxa diferents accions de protesta.

La Presidenta de l'AMPA, Maricarmen Martínez, en una intervenció en directe a l'Info Setmanal de Ripollet Ràdio, va indicar que "els motius que ens dónen són que sembla que no tenim prous alumnes per poder arribar a les dues línies, però una línia significa molta ràtio d'alumnes per professor, a més d'una pèrdua de professors, recursos, ajudes... això no ho podem permetre".

Viñas es va reunir amb el Consell Escolar Municipal després de que l'AMPA, acompanyats de l'alcalde de Ripollet, José María Osuna, la 1ª tinenta d'alcalde, Pilar Castillejo i el regidor d'Educació, Oriol Mor es dirigissin personalment a la seu del Servei Territorial a Sabadell per traslladar la preocupació de la comunitat de l'escola Escursell sobre el futur de les línies de P3, a més d'haver rebut el suport de les altres formacions polítiques de Ripollet.

De moment, l'associació ja ha ha convocat una reunió d'AMPAs de Ripollet aquest dilluns per demanar suport i ha presentat una instància a l'Ajuntament per fer una 'pitada' reivindicativa a les portes de l'escola el dimarts 21 i dijous 23 de maig. Martínez ha volgut insistir que "no perdem l'esperança i que per garantir una educació personalitzada i de qualitat, cal unes ràtios adequades. Som famílies amb molta diversitat social i econòmica, molta complexitat, i infants amb necessitats especials. Creiem en el nostre projecte d'escola on tothom tingui les mateixes oportunitats".

A.B.