Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Fundació Catalònia - Centre Ocupacional ASPASUR obre una botiga solidària al Mercat

Imatge 1.
Imatge 1
Aquest dijous al migdia s'ha inaugurat la 'Botiga de l'Inquiet', de la Fundació Catalònia - Centre Ocupacional ASPASUR al Mercat Municipal. La botiga ofereix bijuteria, calçat, sabons i accessoris de diversos tipus, tot fet a mà pels usuaris d'ASPASUR.

Segons la directora del centre a Ripollet, Joana Coromines, "és una iniciativa que tenim des de fa més d'un any i mig. Fins ara trèiem aquest producte que fan els usuaris el dia de Sant Jordi, el dia de Nadal... però volíem donar més visibilitat a les capacitats dels nois i les noies que ho fan".

Després de posar-se en contacte amb l'Ajuntament de Ripollet, els van donar la possibilitat de muntar una botiga permanent al Mercat Municipal. Amb aquesta botiga, Coromines assegura que "hi ha molta més inclusió, vendran els seus productes, relacionar-se amb la gent, fer de paradistes... els nostres usuaris han de ser ciutadans actius i formar part de la comunitat, i aquesta és la millor manera de poder-ho fer."

Jordina Olarte, psicòloga del centre, ha assegurat que "venent els productes que ells fan i ensenyant com els fan, és un reforç molt important per a l'autoestima. Estar inclosos a la ciutat, ser iguals que els de la parada del costat i donar a conèixer totes les seves capacitats té un gran factor emocional".

A.B.