Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Agenda i farmàcies del 19 al 21 de març

Divendres
A partir de 2/4 de 9, festa d’aniversari del fanzine de Ripollet Rock “La Olla”, que arriba al seu número 20. Al Cafetí del Casal de Joves, amb discjòqueis punxant música de mestissatge, heavy i punk.
A les 10 de la nit al Teatre Auditori, concert didàctic amb l’Orquestra Simfònica de Vic, sota la direcció de Jordi Mora. El preu és de 12 euros.
També a les 10, al Centre Parroquial, lectura dramatitzada de poemes de Miquel Martí i Pol a càrrec d’Amics del Teatre. Dins els actes de la setmana del Dia Internacional de la Poesia.

Dissabte
Al migdia, representació de titelles del conte “El príncep encantat”. A la nit, ball amb música en directe al pavelló.

Diumenge
Segona representació del Concurs de Teatre Amateur Valentí Velilla. “La casa de les xives”, a les 7 de la tarda. L’assistència és per invitació, que es pot recollir al Centre Cultural.

Exposicions
El Centre Cultural presenta “Guinovart. Memòria del blau”, una mostra amb 19 originals de l’artista, produïda per la Diputació de Barcelona. L’entitat “Experimentem amb l’art” realitza visites guiades. Per participar-hi cal demanar-ho al mateix casal de cultura.
La biblioteca exposa “Lugares y soledades” de les pintores Marga Pérez i Elena Lebron.
El local Via fora! del carrer Monturiol 32 presenta “El que dóna de sí un pollet”, un recull d’imatges i objectes de la mascota del nostre poble.
Darrera setmana de l’exposició col·lectiva de la Galeria d’Art Segle XXI, al carrer Magallanes nº 4. El proper dilluns la galeria presenta la mostra, on destaca l’estrena de la pintora local Encarnació Morera i, dins les celebracions de l’Any Dalí, fotografies de Marian Mar.

Convocatòries
Continuen obertes les inscripcions dels cursos de Discjòquei Bàsic i Avançat de l’Espai Música Jove del Casal de Joves de l’Ajuntament de Ripollet. El preu és de 42 € cadascun i la durada 3 mesos.
D’altra banda, la Biblioteca Pública convoca el concurs de punt de llibre de material escrit i audiovisual. Els treballs hauran d’estar inspirats en l’obra de Salvador Dalí. Enguany s’atorguen més de 400 € en premis. El termini de presentació s’acaba el 31 de març.

Farmàcies de guàrdia del cap de setmana
Divendres la Ferrer de la rambla Sant Jordi 127, dissbte la Palou de Pau Casals 66 i diumenge la Rincon a Magallanes 4.