Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

ripollet.org ja ha rebut prop de 8.000 visites

La web de l’Ajuntament de Ripollet ja ha rebut prop de 8.000 visites en només 5 mesos de funcionament. La mitjana d’internautes que cada dia naveguen per la web local és d’unes 50 persones, arribant a puntes de 100 visites, segons fonts de Nedstat. L’acollida ha superat les expectatives, no només en l’àmbit local, sinó també de l’estranger. Segons les estadístiques de la Diputació de Barcelona, servidor on està allotjada la web, les seccions i serveis més consultats són: les notícies, la guia ràpida, l’especial de l’euro, l’àlbum de fotos, el cercador, l’agenda i el plànol interactiu. Quant a les descàrregues, 19 persones s’han baixat les ponències de la Jornada de Comunicació i 11 s'han baixat el darrer Butlletí. El correu ciutadà és utilitzat per prop de 200 persones. Durant aquests primers 5 mesos, la web s’ha anat ampliant. A més de tota la informació sobre la ciutat, l’Ajuntament, les notícies i l’agenda, també s’han incorporat la secció Promocions, la domiciliació en línia i un cercador. D’una manera ràpida i intuïtiva es pot trobar un historial de la informació publicada a la web. A més, periòdicament es van proposant enquestes.
Des de gener, la web també està disponible en versió castellana. La traducció s’ha avançat després dels correus electrònics rebuts per veïns i veïnes que volien que els seus familiars de fora de Catalunya poguessin consultar-la. A més, s’han rebut 121 consultes des d’altres països: EEUU, Paisos Baixos, França, Anglaterra, Argentina, Mèxic i Portugal.
Entre els propers projectes de la web està l’ampliació de pàgines, amb nous espais per a la cultura, la solidaritat i la comunicació.