Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ripollet Rock fa entrega a l'Escola Popular Rizal del material recollit al torneig d'entitats

Imatge 1.
Imatge 1
Ahir dimecres l'Associació Ripollet Rock va fer entrega a l'Escola Popular Rizal, situada al local de la PAH, del material escolar i les joguines recollides al VI Torneig de Futbol Sala d'Entitats Viaje al Reino del Metal, campionat que porta el nom del programa de Ripollet Ràdio des de la seva primera edició. Aquest any la competició ha adquirit un caràcter benèfic, i ha fet obligatori que els equips participants siguin mixtos.

Durant el dia del torneig, on van participar entitats com el Centre d'Esplai l'Estel, l'Aresta, l'Espai Jove La Gresca i l'Associació Ripollet Rock, a més dels Diables que van animar des de la grada, els equips i públic podien anar deixant el material de manera solidària, així com a dos punts de recollida a la Biblioteca i al Centre Cultural.

Tot i que la quantitat de material entregada va ser destacable, des de Ripollet Rock lamenten el robatori de material a alguns punts de recollida. "No entenem con pot haver-hi gent que es dediqui a robar material sabent clarament que era solidari per una bona causa", han anunciat en una nota de premsa.

JPL