Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

130 alumnes de 3r d'E.S.O. de l'I.E.S. Palau Ausit han assistit a una jornada sobfe salut sexual

Imatge 1.
Imatge 1
El Centre Cultural ha acollit una jornada sobre salut sexual amb els alumnes de tercer de l'E.S.O. de l'I.E.S. Palau Ausit de Ripollet. L'activitat s'ha fet amb les cinc línies de què disposa l'institut, un total de 130 alumnes, i ha consistit en tres blocs en format taller dirigit per tres llevadores de l'Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva dels Centres d'Assistència Primària de Ripollet.

Els alumnes han rebut coneixements d'anatomia, diversitat sexual, mirada pròpia i social, col·locació de preservatius, mètodes anticonceptius i d'emergència, a més de recursos online i presencials per resoldre dubtes que puguin tenir.

L'activitat està organitzada per l'instutut, les professionals de l'ASSIR Cerdanyola-Ripollet, l'Ajuntament de Ripollet i l'equip Salut i Escola dels Centres d'Assistència Primària de Ripollet. El CAP 2 Cerdanyola-Ripollet també ofereix el servei de Tarda Jove, de forma presencial els dimecres de 15 a 20 h, al telèfon 93 594 22 18, a més d'un xat en línia amb les llevadores, cada dia laborable a la tarda.

A.B.