Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

SOM Ripollet presenta el seu programa electoral

Imatge 1.
Imatge 1
El passat diumenge, 5 de maig, la formació política SOM Ripollet va presentar a la Fira d'Entitats, davant la ciutadania, el seu programa que ha estat creat "a partir de les aportacions de veïnes i veïns, entitats, organitzacions, associacions i AMPAS", tal com han anunciat en una nota de premsa. El defineixen com "un programa senzill, però real, assumible, viable i realitzable". De fet, tal com han comentat en diverses rodes de premsa, el seu objectiu principal és "el manteniment del servei a les persones", per això pretenen "posar l'Ajuntament al servei de la ciutadania".

Entre les propostes, destaquen la construcció de la residència municipal per mitjans propis, l'augment de la neteja viària, la recollida porta a porta dels residus dels establiments per evitar aglomeracions als contenidors i la realització d'obres municipals amb persones en situació d'atur. També proposen la remodelació dels parcs i la seva adaptació per a persones amb diversitat funcional, a més d'un projecte de dinamització social dels parcs.

En l'àmbit cultural, proposen l'ampliació de l'oferta cultural i facilitar l'accés a aquesta, així com la creació d'un nou espai cívic-cultural dinamitzat al barri de Pont Vell-Tiana. Pel que fa a educació, proposen dotar de més recursos a les escoles públiques, en especial a l'atenció a la diversitat, per tal de potenciar la inclusió escolar. Relacionat amb la diversitat, proposen la creació d'un transport adaptat gratuït per a visites mèdiques per a gent gran i persones amb diversitat funcional.

A més, tal com van presentar en una roda de premsa, proposen la creació d'un espai dinamitzat per a joves amb una oferta diürna i nocturna d'activitats i oci, a més de la creació d'un carnet jove amb avantatges en formació, esports, cultura, oci, etc. Pel que fa a esports, proposen la remodelació de les instal·lacions esportives del PAME i del pavelló, a més dels camps del futbol municipals i altres espais públics dedicats a l'esport.

Per últim, proposen apropar l'Ajuntament a la ciutadania a partir de la creació d'una aplicació mòbil amb la qual poder facilitar la comunicació i gestionar, tramitar i fer el seguiment de queixes, opinions, suggeriments, instàncies, etc., a més d'accedir de manera ràpida i fàcil a qualsevol mena d'informació referent al municipi, així com avisos, notícies, activitats, etc.

NdP / JPL