Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Junts per Catalunya-Ripollet presenta una candidatura transversal de "compromesos amb el municipi"

Imatge 1.
Imatge 1
Junts per Catalunya-Ripollet va presentar la seva candidatura de cara a les Eleccions Municipals, una candidatura que, segons el seu cap de llista Joan Fandos, està elaborada "amb ripolletencs compromesos amb el seu municipi", i que busca ser transversal, "ni d'esquerres, ni de dretes, ni de centre".

A la presentació de la candidatura, realitzada al Teatre Auditori, el dijous, 2 de maig, hi va assistir també el Conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, que va tenir un record pel seu antecessor Josep Rull, a qui havia visitat el dia anterior a la presó i, va assegurar, va "donar ànims pel Joan Fandos i li va desitjar sort". El Conseller també va remarcar que "la República comença a cada ajuntament".

Joan Fandos va recordar que el seu partit al final de l'anterior legislatura, quan havien format part del govern municipal, va deixar "l'economia sanejada", i Ripollet era "la població amb menys dèficit l'any 2015", i va criticar que l'estat de la ciutat i els seus carrers és pitjor que ara fa quatre anys, per culpa d'un govern que "en festes són els millors, tenen la matrícula d'honor, però que pel que fa a netejar i arreglar carrers no han fet res". Va apuntar que proposen impulsar les comunicacions del municipi, amb una estació de tren a la frontera amb Barberà, a la zona de Pinetons, amb un bus llançadora cap al centre.

Abans dels discursos del Conseller i el candidat, Xavier Peñarando va agrair el suport a tothom durant els darrers anys, i va voler tenir un record per Rosa Santacreu, Josep Maria Sabaté, Ermengol Estapé i Lluís Villar. L'acte va començar amb l'actuació musical del duo ripolletenc Midnight Sun.

JPL