Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Alumnes d'ESO expliquen amb teatre i dansa els valors de l'educació viària als més joves

Imatge 1.
Imatge 1
Uns 375 alumnes han rebut aquest curs la formació teòrica pràctica en educació viària

El dimarts, 30 d'abril, va tenir lloc el segon acte de cloenda del curs d'Educació Viària que la Policia Local ha impartit enguany a 375 alumnes de 5è de primària de 9 centres educatius de Ripollet. La cloenda es va fer en dos actes, celebrats el 29 i 30 d'abril, per tal que poguessin assistir tots els participants, convocats al Teatre Auditori del Mercat Vell.

Per segon any consecutiu, alumnes de 2n i 3r d'ESO del col·legi Sant Gabriel han representat un espectacle de teatre, amb algunes pinzellades de dansa, per tal de sensibilitzar i conscienciar els més joves que cal evitar el consum de drogues i alcohol si han de conduir.

Durant l'acte, cada participant ha rebut un diploma acreditatiu. També s'han lliurat els premis del concurs anual de dibuix i han passat un vídeo amb imatges de les diferents jornades del circuït de bicicletes, on els alumnes posen en pràctica els coneixements adquirits envers la senyalització, normes i elements de la via.

El curs, impartit per la Policia Local des de fa diverses dècades, busca mostrar als infants unes actituds responsables envers l'educació viària i intenta fer-los més conscients dels perills que comporta conviure amb la realitat del trànsit diari.

NP/A.B.