Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Oberta la sol·licitud de beques de menjador i llibres i material escolar per al curs 2019-2020

Imatge 1.
Imatge 1
Fins al pròxim 15 de juny es poden presentar les sol·licituds de beques escolars per al curs 2019-2020, tant de menjador com per a l'adquisició de llibres i/o material escolar. Poden optar-hi les famílies dels alumnes empadronats a Ripollet que cursin de P3 a 4t d'ESO. Les sol·licituds es poden fer telemàticament o de forma presencial.
Si es fa presencialment, és imprescindible concertar dia i hora a l'OAC (c. de Balmes, 4), trucant al telèfon 935 046 000 o bé amb la cita prèvia online. La sol·licitud també pot cursar telemàticament, a través del formulari disponible a la Seu Electrònica, amb certificat digital i seguint les instruccions indicades en quest portal de tràmits.

Els formuaris poden trobar-se als centres educatius de Ripollet, públics i concertats; a les oficines de Drets Socials (C/ Can Masachs ,18), a l'OAC (c. de Balmes, 4) i al web de l'Ajuntament.

Recomanació sobre l'IRPF
Des de Drets Socials s'informa als sol·licitants de beques escolars (menjador i /o material escolar ) per a curs 2019/20, que és recomanable comprovar a l'Agència Tributaria si té l'obligació de presentar la declaració de renda 2018. En cas de tenir l'obligació de presentar-la i no fer-ho, la seva resolució pot quedar pendent.