Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La nova cooperativa MUSART aspirarà a la licitació de l'Escola Municipal de Música

Imatge 1.
Imatge 1
Neix una nova entitat musical a Ripollet, la cooperativa Musart, que segons els seus fundadors, "aposta por la dinamització musical a Ripollet i el seu entorn". Es tracta de professors de l'Escola de Música de la Societat Coral "El Vallès", que han decidit emancipar-se i crear la cooperativa per tal de poder oferir la seva proposta de licitació de l'Escola de Música a l'Ajuntament.

Segons els fundadors "El creixement de l'Escola i l'augment continuat d'alumnat ha generat una situació poc esperada i de difícil gestió per l'entitat que, malgrat creure i defensar el projecte, ha de donar resposta econòmica i de gestió diària d'una activitat poc usual per a una Entitat Coral". A part de demanar la licitació, asseguren que volen "organitzar i dinamitzar el nostre entorn musical i artístic amb xerrades, tallers, trobades i concerts", i "necessitem ensenyar i compartir tot el que aquest art ens pot aportar".

FOTO: Fundadors de la cooperativa MUSART, durant la signatura per l'alta de la cooperativa. d'esquerra a dreta, Jordi Giménez, Silvia Miguel, Jordi Romero, Andrea Mattingley, Roger Sabartés, Alba Bru.

A.B.