Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ripollet s'activa pel Dia Mundial de l'Activitat Física #DMAF19ripollet

Imatge 1.
Imatge 1
L'Ajuntament de Ripollet, a través de la comissió Salut i Joves, ha planificat dues activitats esportives i saludables pel proper divendres 5 d'abril, amb motiu del Dia mundial de l'activitat física (DMAF), que se celebra el dia següent. Com a novetat, les activitats de nit, al Pavelló Joan Creus, inclouen partits de bàsquet 3x3 i de futbol, on cal inscriure's al web PAME, per equips de màxim 5 persones, d'entre 12 i 22 anys.

També hi haurà, com l'any passat, una masterclass d'estils, que inclou llatí, reggaeton, aeroboxing, dance i merengue. Aquesta activitat és per a persones a partir de 12 anys i la inscripció s'ha de realitzar el mateix dia 5 d'abril. El check-in, amb comprovació d'inscripcions i lliurament d'obsequi, tindrà lloc a les 20.30h. En tots els casos, els participants menors de 16 anys han de portar una autorització signada pel tutor/a, que es pot descarregar al mateix web del PAME.

Caminada per a gent gran
Les activitats, però, començaran al matí, amb la ja tradicional caminada per a la gent gran, una passejada pel parc dels Pinetons, entre les 10 i les 12 h. L'activitat també inclou exercicis de tonificació i estiraments a càrrec del dr. Mampel i de la infermera Lourdes Solà. La sortida serà des del brollador del parc dels Pinetons.

NP/A.B.