Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més de 300 inscrits a l'Escape City d'aquest diumenge

Imatge 1.
Imatge 1
Ja hi ha més de 300 inscrits en 50 equips a l'Escape City de Ripollet d'aquest diumenge. Es tracta del primer Room Escape organitzat a gran escala i en la via pública. L'activitat, inèdita fins ara, està organitzada per l'empresa Playfull events, amb el suport de l'Ajuntament de Ripollet, Ripollet Cultura, qui ja es va estrenar en aquests tipus de macroevents amb el Survival Zombie. La inscripció a l'Escape City és oberta fins al divendres a la nit, a la web escapecity.net.

En aquesta ocasió, es tracta d'una activitat per gaudir en família o amics. La majoria dels inscrits són grups de 4 a 6 persones, tot i que també poden participar parelles. Té com a teló de fons l'Any Scènica, per la qual cosa, les proves i enigmes giraran entorn els espais i personatges vinculats a les arts escèniques.

En l'organització participen unes 25 persones, incloent actors i actrius d'Amics Del Teatre de Ripollet. A l'Escape City Ripollet l'escenari de joc no serà un espai tancat, com és habitual als Room Escape, sinó tota la ciutat, on jugaran multitud d'equips de forma simultània. L'organització també incorpora les noves tecnologies, amb una app dissenyada expressament per a la prova. L'activitat arrencarà aquest diumenge a les 9.30 a les pistes de l'Esbar, on hi haurà l'escenari de l'Escape City i un cronòmetre per marcar el compte enrere de 5 hores. La presentació de l'obertura anirà a càrrec del mediàtic Germán.

Des de l'Ajuntament es dóna suport a Playful Events, fent difusió de l'activitat i facilitant espais i infraestructura, tenint en compte que és un esdeveniment lúdic per a tots els públics, mai fet a Ripollet i que té un component cultural i social que li dóna un valor afegit a l'activitat.