Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Agenda cultural del cap de setmana

Dissabte
Al matí el Patronat de Cultura organitza una sortida per visitar l’exposició de La Pedrera “Cinc pintors de la modernitat portuguesa”. Per poder assistir cal haver reservat plaça al Centre Cultural.
A les 6 de la tarda, Aspasur farà la representació teatral de “La cuca de llum” al Teatre Auditori.
A la nit, la delegació de Ripollet de Mans Unides organitza el tradicional sopar solidari, enguany per recaptar fons per la creació d’una xarxa sanitària i la construcció de latrines al barris marginals de Managua, Nicaragua, on unes 1700 persones viuen en condicions d’extrema pobresa. L’acte comptarà amb rifes i bingo benèfic.
I les 11 de la nit, torna a haver ball amb música en directe al Pavelló Municipal d’Esports, organitzat per l’entitat Amics del Ball.

Exposicions
El Centre Cultural presenta l’exposició “Guinovart. Memòria del blau”, una mostra amb 19 originals de l’artista, produïda per la Diputació de Barcelona. L’entitat “Experimentem amb l’art” realitza visites guiades. Per participar-hi cal demanar-ho al Centre Cultural.
La biblioteca exposa “Lugares y soledades” de les pintores Marga Pérez i Elena Lebron.
El local Via fora! del carrer Monturiol 32 presenta “El que dóna de sí un pollet”, un recull d’imatges i objectes de la mascota de Ripollet.
La Galeria d’Art Segle XXI, del carrer Magallanes nº 4, ofereix una exposició col·lectiva de diversos artistes.

Convocatòries
Ja estan obertes les inscripcions dels cursos de Discjòquei Bàsic i Avançat de l’Espai Música Jove del Casal de Joves de l’Ajuntament de Ripollet. El preu és de 42 € cadascun i la durada 3 mesos. D’altra banda, la Biblioteca Pública convoca el concurs de punt de llibre de material escrit i audiovisual. Els treballs hauran d’estar inspirats en l’obra de Salvador Dalí. Enguany s’atorguen més de 400 € en premis. El termini de presentació s’acaba el 31 de març.

Farmàcies de guàrdia de cap de setmana
Divendres la Selva al carrer Calvari 7, dissabte la Bertran al carrer Rizal 1i diumenge la Boquet al carrer La Lluna 6.