Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Iniciat el Calendari del contribuent 2019

Imatge 1.
Imatge 1
El passat 1 de març va començar el termini per al primer dels pagaments del Calendari fiscal de Ripollet 2019, corresponent a l'Impost de Vehicles de Tracció Mecànica (IVTM), que s'allargarà fins al 2 de maig. Entre maig i juliol s'haurà de fer el pagament de l'Impost de Béns Immobles Urbans (IBI) i el darrer trimestre de l'any serà el torn de l'Impost de Béns Immobles Rústics i de l'Impost d'Activitats Econòmiques (IAE), Guals i Escombraries.

El pagament en període voluntari es pot fer a qualsevol entitat bancària o caixa d'estalvis de Ripollet.

Rebuts domiciliats
Aquelles persones que tinguin domiciliats els seus rebuts han de recordar que l'Impost de Vehicles se'l carregaran el pròxim 2 de maig i que es mantenen quatre rebuts d'IBI, que es cobraran el 2 de maig, l'1 de juliol, el 2 de setembre i el 2 de desembre. El 4 de novembre és la data prevista per al cobrament dels rebuts domiciliats de l'IBI rústic, l'IAE, la taxa d'entrada de vehicles, la de recollida d'escombraries domèstiques, comercials i del Mercat Municipal, la taxa d'utilització dels horts municipals i la d'ocupació de la via pública.

Les persones que vulguin domiciliar el pagament dels tributs, poden fer-ho mitjançant l'imprès que trobaran tant a l'Ajuntament com a la seva entitat bancària, així com a través del web ripollet.cat. També ho poden fer a través de l'Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona (rbla. de Sant Jordi, 75).

NP/A.B.