Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El PP portarà al Ple una moció sobre les plagues d'insectes

Imatge 1.
Imatge 1
El grup municipal del Partit Popular a Ripollet portarà al Ple municipal el problema amb les plagues d'insectes que, asseguren, pateixen algunes zones de Ripollet com ara els voltants del parc Rizal o el barri de Can Tiana - Pont Vell.
Aquestes plagues han proliferat, segons el líder dels populars a Ripollet Víctor Diéguez, per la falta de civisme, el millor clima i les deixalles que es troben fàcilment per culpa, en part, del mal estat d'alguns contenidors. Per solucionar-ho, els populars proposen ajudar als veïns arreglant els contenidors trencats i que no encaixen amb les voreres, i fent també actuacions als locals que estiguin tancats i siguin font d'aquestes plagues.

El Partit Popular va denunciar també, en una roda de premsa la setmana passada a la seva seu, alguns problemes que els ciutadans els fan arribar. Entre d'altres, la falta d'enllumenat a alguns carrers a primera hora del matí quan encara és fosc, l'ús indiscriminat i sense control dels bufadors per part del personal de neteja i la falta de manteniment en alguns parcs.

JPL