Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Escola Escursell inaugura la nova cuina del servei de menjador

Imatge 1.
Imatge 1
El menjador de l'Escola Escursell ja compta amb una nova cuina, que s'ha inaugurat avui, dia 7 de març, per als nens i demà es farà pels pares. La nova cuina permetrà passar de l'anterior servei de càtering a un servei de cuina in-situ i donarà servei a entre 160 i 200 alumnes diàriament, en dos torns. Leandro Duque, membre l'AMPA de l'Escola Escursell i encarregat del projecte del menjador, ha assegurat que la qualitat del menjar és "molt superior" i que "fins i tot els pares els han felicitat pels comentaris dels fills".

El pressupost de l'obra ha estat de 50.000 €, que ha avançat l'empresa del menjador, La Vostra Cuina i els familiars dels alumnes pagaran amb una part del preu del menú. A més, l'Ajuntament de Ripollet ha gastat prop de 14.000 € en l'adequació de la cuina, instal·lació de gas i extracció de fum. El servei compta amb vuit monitors, dos cuiners i una vetlladora per als infants amb necessitats especials, la qual també ha proporcionat l'Ajuntament de Ripollet.

Jessica Bolívar, coordinadora de menjadors, ha comentat l'especial necessitat d'aquesta última, ja que l'escola està considerada per la Generalitat com a Centre amb SIEI (Suport intensiu a l'esolarització inclusiva), però que només contempla les hores lectives i els "abandona a l'hora del menjador".

La directora de l'escola, Práxedes Gea, ha mostrat la seva satisfacció pel resultat de l'obra i ha volgut agrair a l'AMPA "el seu esforç en nom de tot l'equip docent i l'equip directiu".

A.B.