Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El #Carnavalbestial porta la festa a Ripollet

Imatge 1.
Imatge 1
Aquest divendres comença el carnaval a Ripollet, que durarà fins al dimecres, 6 de març, i està ple d'activitats, balls i festa. Durant tot el divendres, el Mercat Municipal es guarnirà de Carnaval, amb animació, festa i concurs d'Instagram. A la tarda, a partir de les 17.30 h, la es celebrarà el carnaval infantil a la plaça del molí, amb un espectacle de la mà de Jordi Tonietti and the Bus Band. A les 18.45 h, començarà la festa per al públic adolescent, amb punxadiscos. A les 20 h, s'organitzarà l'edició de Carnaval de Nits del Música, al Teatre Auditori.

Dissabte arribarà amb tota la força del Carnaval, amb la plantada de comparses a les 17 h, al c. de Sarrià de Ter; i la cercavila començarà a les 17.30 h. A les 23.30 h, joves i grans podran gaudir del Ball de Carnaval Jove, al Pavelló Municipal. A més, dimarts, dia 5, el Casal d'Avis es vestirà de festa en motiu del carnestoltes, amb un Ball de Carnaval a les 17 h.

La clausura de la festa arribarà el dimecres, a les 18.30 h, amb la despenjada del cabraboc del balcó del Casal de Joves i una tabalada a càrrec de diables de Ripollet. La festa no acabarà aquí. A les 20h, es farà una sardinada de carnaval al parc Rizal, a càrrec de l'associació Gastronòmica el Setrill, per acomiadar al rei carnestoltes fins l'any que ve.

A.B.