Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Jornada de formació d'agents del projecte 'Lletra a lletra fem municipi'

Imatge 1.
Imatge 1
Ripollet participa per segon any consecutiu en el projecte 'Lletra a lletra fem municipi' de la Diputació de Barcelona, que té com a objectiu donar suport a les competències lingüístiques dels alumnes que hi formen part. El passat dijous, 7 de febrer, es va realitzar la jornada de formació del projecte, que va comptar amb la participació de tot el professorat implicat en el projecte, membres dels equips directius dels centres escolars, representants de la Diputació de Barcelona, de la Regidoria d'Educació i de la Biblioteca municipal.

Jornada de formació d'agents del projecte 'Lletra a lletra fem municipi' -Imatge 1- Aquest curs 2018/2918 són 8 municipis de la província de Barcelona els qui participen, amb un total de 20 centres i 43 grups d'alumnes. De Ripollet participen els grups de 1r d'ESO de l'Institut Can Mas, l'Aula d'acollida i l'Aula oberta de l'Institut Lluís Companys, els alumnes de 5è de l'escola Gassó i Vidal i els alumnes de 4t a 6è de l'escola Tiana de la Riba.

Emparaulem-nos
Els alumnes, amb ajuda del professorat i en col·laboració amb la Biblioteca Municipal i el suport de la Regidoria d'Educació, elaboraran projectes sota el lema "Emparaulem-nos", per tal d'explorar els diferents usos i les possibilitats de la paraula escrita i parlada.

A la sessió de formació també es va parlar de la presentació pública dels resultats del projecte, que es farà coincidint amb la Diada de Sant Jordi, el pròxim 23 d'abril, al Teatre Auditori del Mercat Vell.
NP