Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Decidim i ERC afirmen que s'ha fet un "pas important" en la planificació educativa

Imatge 1.
Imatge 1
Els grups de Decidim i ERC han fet públic un comunicat conjunt on valoren els recens acords amb el Departament d'Educació de la Generalitat, que qualifiquen de "pas important per elaborar una nova planificació que beneficia a tots els centres educatius i a tot l'alumnat". Segons l'escrit, es tracta "d'un planejament a set anys vista, una oportunitat ambiciosa per treballar el futur educatiu del municipi". Ambdós grups senyalen "el treball conjunt entre el govern de Decidim i ERC, que ha estès ponts i obert portes envers el Departament d'Educació de la Generalitat", com també "el consens de la majoria dels grups municipals, les direccions dels centres educatiu i mestres i famílies, que han propiciat que des del Departament es fes una aposta important per organitzar el mapa educatiu de Ripollet".

En la valoració també es destaca que "esponjar centres educatius hauria de revertir en una millora de qualitat, obrir camins cap a la renovació pedagògica potenciada des dels instituts i les escoles de la vila i garantir l'èxit educatiu tot oferint nous batxillerats i nous cicles de formació professional" i afegeixen "Som conscients que queda molt camí per fer, noves ofertes de formació professional, nous batxillerats, etc.".

Finalment, conclouen dient que "El govern de Decidim, ERC i d'altres forces polítiques amb la comunitat educativa, tots plegats, han demostrat que és possible fer política d'una altra manera, col·laborativament, posant com a objectiu la importància de l'educació a la nostra ciutat. Un primer pas per treballar participativament el mapa educatiu del futur Ripollet".