Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

A partir del 23 de gener, torna el servei de vigilància a la zona blava per assegurar la rotació

Imatge 1.
Imatge 1
L'Ajuntament ha adjudicat recentment el contracte de Serveis auxiliars per a l'aparcament del Molí i el Mercat Municipal i de vigilància i control de les zones d'aparcament gratuït amb control horari. L'entrada en vigor del contracte, el pròxim 23 de gener, implicarà el control de les 230 places d'aparcament amb estacionament limitat de les rambles de Sant Esteve i Sant Jordi. L'objectiu és assegurar la rotació de vehicles en aquest eix comercial i de serveis del municipi.

Fins al 10 de febrer el control serà només informatiu i a partir d'aquesta data es procedirà a sancionar en cas d'excedir el temps permès, que és de 60 minuts. L'hora d'estacionament es pot indicar amb el rellotge que l'Ajuntament ha distribuït en diverses ocasions entre la ciutadania, o amb qualsevol altre tipus de rellotge o paper.

L'horari d'estacionament gratuït amb control horari és el següent:
- Laborables: de 9 a 13.30 h. i de 16.30 a 20 h.
- Dissabtes: de 9 a 14 h.
- Festius, diumenges i el mes d'agost: inhàbils.

L'Ajuntament editarà uns fulls informatius que el/la vigilant deixarà en aquells vehicles que excedeixin el temps d'estacionament permès, per tal d'avisar els seus propietaris que un cop passat aquest període podran ser sancionats.

NP/S.R.