Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Celebracions del Dia de la Dona

Demà dijous comencen els actes del Dia de la Dona, amb una sessió de contes per adults en clau d’espectacle còmic-musical. “Hipnòtic, les filles del corb” es podrà veure la Biblioteca de Ripollet a les 8 del vespre. Divendres s’oferiran dues xerrades, una sobre els drets de les vídues i la segona sobre les dones al món casteller. Dissabte i dilluns serà el torn del teatre, amb dues representacions: “Alteradas” i “La dona i les seves criatures”. Aquestes activitats compten amb la col·laboració de Dones per la Igualtat, les Bruixes de Ripollet, la Biblioteca, el Patronat de Cultura i Joventut i la regidoria de Participació Ciutadana.

Calendari d’actes:

4 de març
A les 20 hores, sessió de contes per adults: "Hipnòtic. Les filles del corb". Espectacle còmic o bé un còmic espectacle concert. A càrrec de Teresa Puig, actriu i Emma Díaz, violoncel·lista. A la Sala d'audiovisuals de la Biblioteca de Ripollet (av. de l'Estació s/n). Organitza Biblioteca de Ripollet.

5 de març
A les 18 hores, xerrada-col·loqui amb el Col·lectiu pels drets de les Dones-Vidues de Catalunya. A la Sala d'actes del Centre Cultural (rambla de Sant Jordi, 2). Organitza Dones per la Igualtat.
A les 20 hores, xerrada-col·loqui, “El castell de les dones de la colla de Vailets de Ripollet” i actuació de lluïment del grup de Bruixes de Ripollet i aperitiu. A la Cafetí del Casal de Joves (rambla de Sant Jordi, 4). Organitza Bruixes de Ripollet

6 de març
A les 18 hores, representació teatral de “Alter@das, de Dorothy Parker a Maitena”. A càrrec de la Cia Piriápolis. A la Sala d'actes del Centre Cultural (rambla de Sant Jordi, 2). Organitza Dones per la Igualtat

8 de març
A les 18.30 hores, representació de "La dona i les seves criatures", adaptació de fragments de Criatures, a càrrec de la Cia Amics del Teatre.
En finalitzar l’espectacle, encesa d'espelmes i minut de silenci en homenatge a les víctimes de la violència de gènere. Al Teatre Auditori de Ripollet (plaça de l'Onze de Setembre). Organitza Dones per la Igualtat.