Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Èxit rotund de la Marató de TV3 a Ripollet

Imatge 1.
Imatge 1
La Marató de TV3 ha batut el seu propi rècord de recaudació, amb 10.715.430 €. Aquesta xifra supera la de l'edició del 2012, que també estava dedicada a la lluita contra el càncer, i va acabar recollint més de 12 milions, segons la CCMA. La recaptació es va aconseguir durant les quinze hores de programa, que va combinar la sensibilització, l'entreteniment i la divulgació.

A Ripollet, l'èxit ha estat paral·lel. L'esforç conjunt entre associacions i ciutadania ha reunit més de 4000 €. Els actes de la Marató van començar el dijous, 13 de desembre, amb la cantada de nadales i caixa solidària de la FEDAC, que van reunir 498,68 € . El divendres, l'Escola Anselm Clavé va organitzar la VII edició de paradetes per la marató, que van recaptar 484€, amb la venda de dibuixos i manualitats solidàries dels alumnes d'infantil i primària, i la caixa de solidaritat.

Dissabte al matí, Diables de Ripollet reunien uns 170 € fent-se fotos amb la ciutadania i el Poll Foll, i a la tarda, l'Associació Line Dance Palau Ausit, juntament amb Cosir i Xerrar, van acumular 883€. Diumenge al matí, l'AMPA i l'Institut Palau Ausit van organitzar un mercat solidari, on van vendre samarretes més de 200 samarretes, i una paella popular, on van participar unes 150 persones. La CRAC va aconseguir reunir 875 € amb tallers, cercavila i calendari de gegants solidaris. Totes les associacions s'han mostrat molt satisfetes dels resultats, que en moltes ocasions superen els de l'any passat.

A.B.