Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La nova formació SOM Ripollet es presenta com un projecte veïnal

Imatge 1.
Imatge 1
SOM Ripollet ha presentat avui el seu projecte polític, composat i gestionat per veïns del poble i allunyat del procés independentista i també del nacionalisme espanyol. L'acte ha tingut lloc a la seu del carrer Tamarit, 82, i s'han presentat algunes de les noves cares del partit: Emilio Redondo, Melodi López, Sílvia Castillo, Carmen López i Kevin Muñoz.

Melodi López i Sílvia Castillo han actuat de portaveus de la formació, destacant "la il·lusió d'un nou projecte sense ideologia política i transparent", que creuen que "pot solucionar els problemes del carrer". També han declarat que no creuen que el govern actual "s'escolti als veïns", i que "volen un poble del que tothom se'n pugui sentir orgullós".

La formació política ha anunciat que, de moment, té uns 22 membres, però encara no ha presentat la llista electoral, ni el programa el que concorreran a les Eleccions Municipals. L'exregidor d'Espai i Obra Pública, Santos Gómez, també hi era present, però no ha pres part de la presentació, ni ha fet cap declaració.

A.B.
FOTO: D'esquerra a dreta: Kevin Muñoz, Carmen López, Sílvia Castillo, Melodi López i Emilio Redondo.