Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Impuls conjunt a la Marató de TV3

Imatge 1.
Imatge 1
En motiu de la Marató de TV3, l'Ajuntament i la ciutadania de Ripollet s'han posat d'acord per donar el seu suport a la lluita contra el càncer. Els actes començaran a partir del dijous, dia 13 de desembre, i duraran fins al cap de setmana.

El primer acte vindrà de la mà de la l'Escola Fedac, el dijous 13, a partir de les 9 h, amb una cantada de nadales i una representació teatral nadalenca amb la participació de tot l'alumnat de l'escola.

El dia següent, a partir de les 12.30 i a les 16.30 h, l'Escola Anselm Clavé organitza la VIII Edició de les paradetes per la Marató, on es posaran a la venda els dibuixos solidaris que han fet els infants de l'escola de 3 a 12 anys amb la finalitat de recaptar.

Dissabte, a partir de les 11 h, els Diables de Ripollet faran una sesssió de fotos amb la seva bèstia de foc, el Poll Foll, a la plaça de Pere Quart. Aquells que es vulguin fer una foto amb els diables podran aportar una donació que anirà destinada a la campanya solidària. De les 11.30 a les 13.30 h, l'associació Line Dance Palau Ausit farà una mostra de dansa i una paradeta a la plaça del Molí. També hi col·laboraran l'Ajuntament, l'Associació Cosir i Xerrar, el grup de Bollywood de l'Escola de dansa Odette i el grup 'I love dance' de Molins de Rei.

El diumenge, de 10 a 17 h, l'Institut Palau Ausit i l'AMPA organitzarà activitats diverses per recaptar fons, com un mercat solidari, una paella, jocs i un sorteig especial. A més, a les 12, la Comissió ripolletenca d'activitats culturals (CRAC), durà a terme un diversos tallers i jocs ambientats en el món dels gegants, una cercavila, i un calendari solidari de gegants, davant del Centre Cultural.

També a la mateixa hora, a la plaça de Pere Quart, Acció Fotogràfica Ripollet instal·larà un photocall amb personatges disfressats de la popular saga de Star Wars i fer la seva aportació a la Marató. Les fotos es penjaran al seu web i es podran descarregar. En col.laboració amb l'Associació Star Wars Catalunya.

A.B.
FOTO: Mostra de dansa de l'Associació Line Dance Palau Ausit, a l'edició anterior.