Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'AFA Els Pinetons anuncia noves protestes

Imatge 1.
Imatge 1
Les famílies de l'escola Els Pinetons han comunicat, a través d'una nota de premsa, la seva decisió de continuar amb les protestes per demanar un Institut Escola propi. En una assamblea celebrada divendres passat, es va acordar mantenir les accions reivindicatives per demanar millores a la secundària, just ara quan el Departament d'Ensenyament està enllestint la planificació de construccions pels propers 7 anys.

Durant l'assamblea de divendres es va fer un balanç positiu del primer cicle de protestes, que va culminar el dijous 29 amb una concentració davant les portes del Departament d'Ensenyament, a Barcelona. A banda, aquell mateix dia hi va haver una trobada informal amb el Director dels Serveis Territorials, Jesús Viñas, després de reunir-se amb l'alcalde, José Maria Osuna, i el regidor d'Ensenyament, Oriol Mor.

Durant aquesta trobada algunes famílies d'Els Pinetons van poder explicar-li en primera persona la preocupació per les condicions de la secundària a Ripollet, unes impressions que Viñas va recollir sota el compromís d'estudiar a fons la situació i intentar trobar solucions. L'AFA d'Els Pinetons ja ha demanat una reunió formal amb Viñas per tal de traslladar-li el punt de vista de les famílies i poder contrastar punts de vista. Tanmateix, també ha demanat nova trobada amb els representants municipals per fer seguiment de les negociacions obertes amb el Departament.

Nova cercavila reivindicativa
A l'espera de definir quin serà el calendari de reivindicacions, l'assamblea sí que va acordar celebrar una nova cercavila fins al centre de la vila per traslladar a la població la preocupació de les famílies. Serà el divendres, 14 de desembre, coincidint amb la jornada de portes obertes que l'escola celebra cada any per Nadal i que congrega un bon nombre de participants. Com ja es va fer el passat 23 de novembre, la cercavila sortiria de les portes de l'escola fins a la Plaça del Molí, on es faria una festa popular amb tallers infantils i actuacions musicals.

NP / A.B.