Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comença la recollida d'oli usat, amb caràcter sostenible i solidari

Imatge 1.
Imatge 1
A principi de novembre es van instal·lar, a diferents punts del municipi, cinc contenidors per a la recollida de l'oli domèstic. Per tal de facilitar l'emmagatzematge de l'oli usat en ampolles per al seu posterior reciclatge, avui, es comencen a repartir un total de 1.100 embuts amb tapa i adaptador per a ampolles amb rosca. Aquest és un dels projectes dels pressupostos participatius aprovats el 2017, a proposta dels alumnes de 4t d'ESO. Aquest oli serà transformat i reutilitzat en biodièsel a través del conveni signat amb la Fundació Asproseat, que ocupa persones amb discapacitat. El cost d'aquest projecte és d'un total de 4.182.

Els contenidors han estat instal·lats als següents punts:
C. de Fontanella
C. de Sta. Rosa (Tiana)
C. de Tamarit, 124
Escola Ginesta
Mercat Municipal

Alguns dels punts previstos inicialment s'han hagut de modificar, ja que hi centres escolars que ja tenen un sistema propi de recollida d'olis, com és el cas de l'escola Tiana i altres punts que tenien difícil accés.

Quant als embuts, les persones interessades poden recollir-lo gratuïtament a l'OAC o a l'oficina del Mercat Municipal, fins a exhaurir existències.

NP/S.R.