Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Decidim celebra unes jornades per preparar-se per a les Eleccions Municipals

Imatge 1.
Imatge 1
Una cinquantena de persones, entre independents i de les diferents organitzacions que integren la nova candidatura de Decidim (COP, Podem, EUiA i Iniciativa), van participar, el passat cap de setmana, en les jornades per preparar-se per a les Eleccions Municipals. En la trobada, s'hi van presentar diverses ponències sobre feminisme, l'acció del govern, els criteris per a la confecció de llistes o l'elaboració del programa de govern, etc. Segons un comunicat de Decidim, "es va configurar un equip multidisciplinar, transversal i cohesionat que treballa per definir el model de ciutat que volem per Ripollet i planificar les actuacions necessàries per arribar-hi i fer efectiu el projecte de canvi ambiciós, profund i rigorós amb què Decidim Ripollet s'ha compromès amb el nostre municipi".
José María Osuna, alcalde i candidat de Decidim Ripollet per les properes Eleccions Municipals, es mostrava "satisfet pel desenvolupament de les jornades, per l'espai de convivència que ha significat per les persones que formem part de Decidim, pel respecte, seriositat i profunditat amb que s'han abordat els diferents debats i pel resultat: un objectiu compartit de treballar per Ripollet pensant des de Ripollet, lluny de les polítiques de partits, i posant la vida al centre de les accions de govern amb la voluntat d'anteposar sempre el benestar i les condicions de vida de les persones. I amb una visió de transformació democràtica, de justícia social, de servei públic i de desenvolupament econòmic de la nostra ciutat, per avançar cap a una vida plena de les persones i cap a una societat cohesionada".

Per a Osuna, "amb aquestes jornades, Decidim Ripollet continua treballant pel futur de Ripollet, perquè amb quatre anys de mandat no n'hi ha hagut suficient per capgirar tants anys de polítiques grises. Hem de poder continuar el que hem començat per a què el canvi real sigui efectiu".