Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'AFI Martinet s'adhereix a la reivindicació per l'Insitut-Escola

Imatge 1.
Imatge 1
L'AFI de l'escola El Martinet ha fet públic un comunicat per adherir-se a la campanya #hovolemtot de l'escola Els Pinetons. En l'escrit, reivindica "una educació secundària digna i de qualitat" i "una oferta diversa al municipi que doni continuïtat als nostres projectes pedagògics", amb l'argument que l'educació és el principal motor de cohesió i transformació social.

Des del Martinet, destaquen les "altes taxes de vulnerabilitat social" i els "problemes de massificació a secundària i la manca de continuïtat pedagògica d'alguns dels projectes" i es lamenten de la necessitat d'algunes famílies que "han buscat en altres municipis el que no podien tenir aquí".

Per això, reclamen no tan sols els instituts-escola Els Pinetons i El Martinet, sinó "una nova escola de persones adultes i una escola de música. Volem la municipalització de les escoles bressol. Volem un Institut Palau Ausit, un Institut Lluís Companys i un Institut Can Mas forts, que puguin disposar d'una oferta variada i de qualitat en els ensenyaments obligatòries i postobligatòris."

A.B.