Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El 25N es centra en la violència masclista i la joventut

Imatge 1.
Imatge 1
La joventut i la violència masclista protagonitzen el programa municipal amb motiu del 25 de novembre, Dia Internacional contra la Violència vers les dones. El programa inclou un taller d'autodefensa feminista, per a dones d'entre 14 i 18 anys, que té com a objectiu treballar l'apoderament mitjançant aspectes físics, psíquics i socials. Tindrà lloc el 16 i 23 de novembre al Centre Cultural.

A més, són joves els autors i autores de les obres que conformaran l'exposició 'Micromasclismes', que pretén visibilitzar i denunciar el masclisme quotidià que sovint passa desapercebut. Comptarà amb diverses expressions plàstiques i audiovisuals. Els nois i noies interessats a participar-hi poden contactar amb el Casal de Joves i presentar les obres abans del 20 de novembre. La mostra serà exposada del 26 al 30 de novembre al mateix Casal de Joves i està previst que faci itinerància per diferents instituts de la ciutat.

Finalment, el mateix diumenge 25 de novembre hi haurà una acció de visibilització i conscienciació sobre la problemàtica de la violència masclista en un punt central de la ciutat.

NP/S.R.