Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Ens havíem barallat tant!" estrena l'Espai Escenari de l'AETMV

Imatge 1.
Imatge 1
Aquesta temporada, aprofitant la celebració del 25è aniversari de l'entitat, l'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell estrena l'Espai Escenari. Es tracta d'una nova oferta d'espectacles de petit format, experimentals o alternatius, no inclosos en la programació trimestral, on públic i intèrprets comparteixen el mateix espai: l'escenari.

El muntatge "Ens havíem barallat tant!", sota la direcció i dramatúrgia d'Ivan Padilla, estrenarà l'Espai Escenari, avui, 15 de novembre, a les 21 h. El Teatre Auditori acollirà aquest diàleg entre Montserrat Roig i Maria Aurèlia Capmany, interpretades per Mireia Cirera i Tàtels Pérez. "Ens havíem barallat tant!", títol d'un article que Montserrat Roig va escriure en morir Maria Aurèlia Capmany, ens trasllada al 1991, on Capmany entrevista Roig sobre el fet de ser dona i l'ofici d'escriure. Aquesta va ser l'última trobada de les escriptores, ja que, mesos més tard, totes dues morien de la mateixa malaltia.

L'AETMV programa aquest espectacle en el marc de la celebració del 150è aniversari del naixement d'Aureli Capmany i els cent anys del naixement de Maria Aurèlia Capmany.

Les entrades, a un preu de 7 €, es poden adquirir avui, a la taquilla del Teatre Auditori. L'aforament és limitat a la capacitat de l'escenari. L'entrada per als socis de modalitat "total" és gratuïta, mentre que la resta tindran un descompte de 2 € en el preu de l'entrada.

S.R.