Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comença un nou curs de l'Escola de Circ Social, Alehop!

Imatge 1.
Imatge 1
Aquest mes d'octubre s'ha iniciat un nou curs de l'Escola de Circ Social, Alehop!. Després de l'experiència del primer any, l'Ajuntament de Ripollet ha decidit consolidar el projecte com a espai de cohesió entre els i les joves del municipi, amb un nou curs que s'allargarà fins al mes de maig i que actualment compta amb 19 participants.

L'Alehop! neix com una iniciativa artística, educativa, integradora i que promou l'oci saludable. S'adreça bàsicament a joves de 12 a 16 anys. Els resultats a curt termini són positius, però és a través de la continuïtat del projecte que es poden treballar en profunditat aspectes personals, grupals i socialitzadors dels joves.

Aquest projecte és una mostra del treball transversal que s'està duent a terme a l'Ajuntament, ja que hi participen diferents departaments, a més de comptar amb la col·laboració de l'Institut Lluís Companys, on es realitza el curs.

La iniciativa es complementa amb el CircBarri, una jornada que aglutina els diferents projectes de circ que es fan a Ripollet i que en la seva primera edició, celebrada al maig, va comptar amb la participació de l'Alehop, La Careta i l'Afi El Martinet.

El taller de circ social es fa cada dimarts, de 17 a 18.30 h, a l'Institut Lluís Companys i és totalment gratuït. Encara queden places disponibles. Les persones que estiguin interessades poden dirigir-se al Centre Cultural.

NP/A.B.