Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

1.445 € recaptats contra el càncer de mama a Ripollet

Imatge 1.
Imatge 1
La junta local de l'Associació Espanyola Contra el Càncer de Ripollet, amb la col·laboració amb 4 gimnassos i del Mercat Municipal, han recaptat 1.445,10 € contra el càncer de mama, gairebé el doble que l'any passat. La campanya 'Suma't al rosa' va recollir 858,10 € gràcies als donatius dels ciutadans i amb la venda de diferents materials, com ulleres, objectes de papereria i samarretes. El passat dissabte, 27 d'octubre, es va instal·lar una paradeta a la plaça Pere Quart, que, per evitar la pluja, es va haver de desplaçar al vestíbul del Mercat Municipal durant tot el matí.

Els paradistes del mercat també han participat en la campanya amb la venda de papallones solidàries de color rosa el divendres 19 d'octubre, coincidint amb el dia internacional contra aquesta malaltia. I també durant la setmana del 19, els gimnassos Bunkay, Diverfit, Duo fitness i Irene Gym van recollir 587 € mitjançant guardioles que van ubicar a les seves instal·lacions.

Des de l'AECC Ripollet han volgut expressar el seu agraïment a les entitats i associacions que han participat en la recaptació, especialment per haver arribar a quasi duplicar l'import de l'any passat, que va ser de 878. També han volgut agrair l'esforç de tota la ciutadania que ha donat diners a aquesta causa benèfica.

NP/ A.B.