Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La UCR signa un acord per la inserció sociolaboral de persones amb discapacitat intel·lectual

Imatge 1.
Imatge 1
La Unió de Comerciants de Ripollet (UCR) i la Fundació Privada Atendis van signar, el passat 25 d'octubre, un acord amb la Fundación MAPFRE per impulsar la inserció sociolaboral de persones amb discapacitat intel·lectual al teixit comercial de Ripollet. Gràcies a aquest acord, la Fundación Atendis oferirà oportunitats laborals en comerços del municipi als joves amb discapacitat intel·lectual usuaris del Servei d'Inserció Laboral de Taina, a través del programa Junts ho podem fer-Juntos somos capaces de la Fundación MAPFRE.
Jordi Sierra, representant de Fundación MAPFRE a la zona, va agrair a la UCR "l'oportunitat de mostrar el compromís per la plena integració de les persones amb més necessitats i el treball per facilitar la seva formació i ocupació, generant així noves oportunitats que es materialitzen en històries reals de la mà d'empreses compromeses".

L'acte també va comptar amb la intervenció de Sergio Samper, president de la UCR; Josep Suàrez, president de la Fundació Privada Atendis; Jordi Sierra; empreses vallesanes, que van exposar la seva experiència dins el programa; i persones usuàries del SIL Taina, Joel Martínez i Raquel Arriaza.

S.R(.

Fotografia: UCR)